logo

Gastenboek

In ons gastenboek kan u uw ervaringen met onze diensten neerschrijven.

afscheidsplechtigheid Luc Van der Haeghen
Mijn oprechte dank gaat uit naar alle medewerkers van jullie team voor de professionele, goede begeleiding en organisatie rond de afscheidsplechtigheid van mijn echtgenoot Luc.
afscheidsdienst groetmoe,moeke,irène
bedankt, dat we samen met het trouchau-team dit voor de tweede keer in jullie aula hebben kunnen realiseren.
voor mijn meter jeanne de coster
Mijn ouders en ikzelf willen jullie van harte bedanken voor de goede zorgen en steun die wij hebben gekregen.Jullie namen enorm veel tijd voor ons. De organisatie was schitterend! Een dikke proficiat aan het hele team. Van harte. Viviane
17/06/2014
Aan Isabelle, Els en het ganse team
Wij willen jullie bedanken voor de professionele ondersteuning en jullie meelevendheid in deze voor ons moeilijke periode. Zelfs op een feestdag wordt er de nodige tijd vrijgemaakt.

Ook het team dat de begrafenis zelf geleid heeft, willen wij bedanken. Zij hebben dit op een serene en respectvolle manier voor de overledene gedaan. Bedankt voor alles.

De koffietafel bij Boelekewis was zeer verzorgd en zeker een aanraden.

Familie Verelst
17/06/2014
overlijden Willy Decuyper
Bedankt voor de serene uitvaart die Willy wenste,dank voor de diensten na de uitvaartfamilie decuyper
Bedankt voor de mooi verzorgde uitvaart
De familie Middag-Carlier wenst het Trouchau team te bedanken voor de zeer professionele aanpak, de begeleiding bij de voorbereidingen en de prima verzorgde uitvaart van onze dierbare vader en echtgenoot Josse. Dankzij jullie aula konden we de gepersonaliseerde dienst organiseren zoals we graag wilden.
20/02/2014
afscheidsdienst pepe
bedankt, dat we samen met het trouchau-team dit in jullie aula hebben kunnen realiseren.
Onze oprechte dank aan de familie Trouchau en zijn medewerkers voor de perfecte organisatie van de uitvaart van onze papa René Lismont.un steun en hulp op alle gebied waren voor ons van onschatbare waarde.
Dank U.
uitstekend
Bedankt voor de uitstekende diensten, alles was uitermate goed georganiseerd Een bijzondere dank aan Isabelle!
23/01/2014
begrafenis Albert Dubois
We waren heel tevreden van Uw uitstekende diensten. U nam zeer ruim de tijd voor ons. De begrafenis was tot in de puntjes verzorgd. We danken U voor Uw medeleven en de uitstekende hulp. We hebben op een serene manier kunnen afscheid nemen van het plotse overlijden van mijn schoonvader.
30/12/2013