logo

Gastenboek

In ons gastenboek kan u uw ervaringen met onze diensten neerschrijven.

echtgenote en kinderen
Onze hartelijke dank aan de Familie Trouchau voor de goede organisatie van de afscheidsplechtigheid van Louis, echtgenoot, vader, grootvader en peter.
Oprechte dank
Bij deze willen we de mensen van Trouchau bedanken voor de professionele hulp bij het overlijden van mijn zus Van Schepdael Martina.
We zijn heel goed opgevangen geweest en jullie hebben ons heel goed uitgelegd hoe alles ging verlopen en we zijn tevreden over hoe alles is verlopen zowel de begroeting als de begrafenis zelf en alles er rond!!! Met vriendelijke groeten

De families Van Schepdael- Pocket - Gratzl - Ghijbels
oprechte dank - overlijden STAS Joanna 1/1/13
In naam van de ganse familie, houd ik eraan om U zeer hartelijk te danken voor de uiterst respectvolle wijze waarop u omging met de overledene,alsook met de nabestaanden. De perfectie bij de verleende diensten was zeer welgekomen en een serieus hart onder de riem in deze moeilijke dagen. Wij appreciëren dit zeer. Dank daarvoor !
mvg
Ingrid WALRAVENS
06/02/2013
Dank
Aan de familie Trouchau en het hele team mijn oprechte dank voor de goede service wat betreft de uitvaart van mijn man Fons De Dobbeleer. Alles was perfect georganiseerd en met heel veel sereniteit zoals het past bij een uitvaart. Ook de rouwmaaltijd in Hotel Alsput was zeer verzorgd.
01/02/2013
Bedankt
Onze ganse familie wil jullie danken voor de goede begeleiding en voor het perfect organiseren van de afscheidsplechtigheid, crematie en asuitstrooïng van Jacques Swalus.
26/01/2013
Met dank
De familie Goeman, Goossens en De Smet danken jullie voor de correcte en serene organisatie naar aanleiding van het overlijden van ons mama
25/01/2013
Bedankt
Bedankt aan alle medewerkers alles was tot in de puntjes in orde.
Dit bij het overlijden van haar vader
Roger De Greef
26-01-12
25/01/2013
Onze dank
Dank je wel voor het vlotte en zeer goede verloop, zowel administratief als opvang, verzorging, begeleiding bij het overlijden, de crematie en as verspreiding van onze papa De Loecker Joseph.
13/01/2013
Bedankt
Bedankt aan het hele team voor de goede zorgen en professionele hulp bij overlijden van mijn papa.Vriendelijke groeten, David
13/01/2013
bedankt voor de perfecte diensten .
in naam van de familie en mij zelf danken wij jullie voor het perfect organiseren van
de uitvaart van onze vader .

Roland Kips
10/01/2013