logo

Gastenboek

In ons gastenboek kan u uw ervaringen met onze diensten neerschrijven.

onze dank
Het was een mooie uitvaart.we waren heel goed begeleid.Mr MOONS A het het niet anders gewild.we zullen die dag nooit vergeten.hartelijk dank voor alles familie Trouchau.we zullen hem heel hard missen.
25/03/2012
Hartelijk dank
Bij deze zouden wij jullie willen danken voor de profesionele wijze waarop wij werden ontvangen.
Het was een prachtige uitvaard die jullie mijn vrouw en moeder hebben bezorgt.
Dank u.Fam Menten
14/03/2012
In tijd van onzekerheid
Bij het overleden van mijn Peter wist ik niet goed hoe ik hieraan moest beginnen. Uiteraard ben je op die leeftijd niet verondersteld al een uitvaart te moeten regelen. Bedankt voor alle hulp, een zeer prachtige dienstverlening in tijden van veel vedriet. Laetitia (01/03/2012)
01/03/2012
Heel oprecht bedankt
Toen op een morgen de telefoon ging met het slechte nieuws voor onze lieve mama Wiggeleer Jacqueline, waren we helemaal verloren. Een hele goede vriendin verwees ons direct naar jullie en zo kwamen we dus als vreschrikte vogeltjes bij jullie aanbellen. We hebben er nog geen moment spijt dat we de gouden raad van onze vriendin hebben opgevolgd ! Zowel Els die alles heeft geregeld en zo veel meer, als Wim die de uitvaart heeft begeleid, waren super professionneel maar tegelijk ook zo menselijk en hartelijk. Ook verschillende leden van de Famillie Trouchau waren steeds aanwezig en attent voor om het even welke vragen of problemen op te lossen. Dit was zo belangrijk voor ons in deze moeilijke momenten ! Vandaar dat we niet genoeg kunnen zeggen BEDANKT.
hartelijk bedankt
ik moet het team van trouchau bedanken voor de zeer mooie verzorging en de uitvaard die julie aan mijn broer bezorgde ik dank u vanwege de ganse familie en nogmaals een dikke proficiat
25/02/2012
Dank jullie wel.
Dank jullie wel voor de zeer menselijke, maar zeker ook professionele werkwijze. Het was voor ons zeker een sterke ondersteuning in toch wel een zeer moeilijke periode. Jullie hebben mee onze papa/opa/echtgenoot een mooi afscheid gegeven. Iets wat hij gewoon ook verdiende door hoe hij heeft geleefd.
Fam Vanbellingen - Magda De Blende
03/01/2012
onze dank
Mijn ouders, Egon en ik willen het hele team van Trouchau bedanken voor de steun bij het overlijden van Patrick. Alle aanwezigen waren onder de indruk van de mooie afscheidsviering. Dank u Ann
03/01/2012
Dankbetuiging
Proficiat aan het hele Trouchau-team voor de professionele, maar serene begeleiding bij het overlijden van mijn moeder Trinette BUELINCKX . Alle fasen, gaande van het ophalen van het stoffelijk overschot, de regeling van de uitvaart, het opbaren voor de laatste groet tot de uiteindelijke uitvaart zijn volledig verlopen, zoals we ze gewenst en in gedachten hadden . Nogmaals, mijn felicitaties en dank . Mijn dankbare groeten : Leo DEFRIJN
22/12/2011
Dank U
Aan de Familie Trouchau en het hele team ,oprechte dank en felicitaties,voor de wijze waarop wij opgevangen en begeleid werden,bij het heengaan van mijn echtgenoot Adelin / Sebastien.
Jullie gaven ons de kans om met alle respect , in intimiteit ,rustig ,sereen afscheid te nemen van mijn lieve echtgenoot,onze papa en allerbeste opa.
Jullie hadden mijn man zo mooi opgebaard ,verzorgd,stijlvol.
Jullie waren een enorme steun in deze pijnlijke momenten ,daarvoor een speciale hartelijke dank.
bedankt voor de begeleiding van een droef heengaan
ik wens de familie Trouchau te bedanken voor de steun en begeleiding naar de uitvaart van onze papa. rudi
04/03/2011