logo

Gastenboek

In ons gastenboek kan u uw ervaringen met onze diensten neerschrijven.

Mooie ceremonie
Prachtige ceremonie en met grote dank hoe jullie de kinderen hebben kunnen helpen met hun vragen en verdriet. Hoe jullie de hele familie hebben ontvangen en gesteund bij hun voorbereiding tijdens deze sombere dagen. Een grote dank aan jullie. De Gent - Franz
06/11/2012
Oprechte dank
Onze oprechte dank voor de respectvolle manier waarop jullie de uitvaart van Marcel Roosens hebben aangepakt. Steeds de juiste toon en de juiste woorden, op elk moment.
Hartelijk dank
Hartelijk dank voor de correcte en respectvolle verzorgde uitvoering van a tot z bij het overlijden en de begrafenis van Eduard Thibaut. Alles was tot in de puntjes verzorgd en met een warm fijngevoelige begeleiding. Onze oprechte dank hiervoor.
19/7/2012
19/07/2012
Met dank
Wij danken jullie team, voor het vlotte verloop van de crematie van onze moeder Hernaut Catharina.
Hartelijk bedankt
Hartelijk bedankt aan jullie team voor de mooie uitvaart, de steun en hulp dat we van jullie kregen.

Fam Bardijn
01/07/2012
Bedankt
Wij willen gans jullie team bedanken voor de zeer professionele hulp bij de uitvaart van mijn moeder Rosine Van Kerckhoven. Alles werd gedaan om aan onze wensen te voldoen.
Fam Seminck
21/06/2012
Bedankt
Beste Isabelle en Wim,

Bedankt voor de professionele hulp. Wij werden goed begeleid voor en tijdens de begrafenis van onze moeder Anna Borsboom, waarvoor dank.
Met vriendelijke groeten,
Yvonne
11/06/2012
3 jaar geleden overleed onze moeder/oma (Jeanne). Nu onze vader/opa (Jef). Telkens mochten we op jullie ervaringsdeskundigheid rekenen. Dank aan het hele team en in het bijzonder aan Isabel voor haar vriendelijkheid en menselijkheid!
05/05/2012
Onze Dank
Via deze weg hartelijk dank voor de duidelijke en professionele dienstverlening voor het afscheid van JP Lories. Het is een hele troost voor ons om hem het afscheid te kunnen geven welke hij verdiende, en dat is jullie verdienste. Bedankt
03/04/2012
dank
Dank voor:
jullie professionele aanpak
jullie sereniteit
jullie mede- leven en -voelen
jullie troostende woorden
jullie bereikbaarheid
jullie tact
tijdens deze moeilijke en droevige periode.

Meter zou heel fier op jullie geweest zijn!
27/03/2012