logo

Gastenboek

In ons gastenboek kan u uw ervaringen met onze diensten neerschrijven.

sereen en welverzorgd
Van harte bedankt voor de serene en goed verzorgde uitvaart, en voor de begripvolle benadering in de dagen voorafgaande aan de uitvaartplechtigheid.
woordje van dank
Bij deze,namens de familie,onze oprechte dank voor het feilloos en verzorgd afwerken van de uitvaart van onze mama.een ware troost bij ons groot verdriet.
13/07/2013
Dank overlijden Patrick Desmecht 24/04/2013
Onze oprechte dank voor jullie respectvolle begeleiding en goede zorgen in deze moeilijke dagen. We hebben heel rustig afscheid kunnen nemen en ook de begrafenis is heel sereen verlopen. Onze welgemeende dank aan het hele team.
Familie Desmecht
04/05/2013
Oprechte dank - Overlijden Marie Vandersteenen
Tijdens deze moeilijke momenten heeft U door uw professionele aanpak vele zorgen van onze schouders weggenomen . Tevens wil ik de bereidwilligheid in het licht stellen, waarmee op onze detailwensen werd ingegaan en deze perfect werden uitgevoerd . Verder niets dan lof over jullie proffesionele aanpak.
emmerence Lefevre
Hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons hebt gedaan, voor de goede samenwerking voor Emmerence en André Denayer,haar zoon.
Jullie zijn mensen op wie we ten volle kunnen vertrouwen en we zijn er ook zeer dankbaar voor

Hartelijk dank

Zuster Marie-Gabrielle
Overlijden Pierre Roggemans
Het mag dan nog jullie beroep en taak zijn; jullie professionele aanpak bij de opvang en de begeleiding van de nabestaanden in hun verdriet, dat gepaste troostende woord, dat voelbaar respect voor zowel de nabestaanden als de overledene, jullie bescheidenheid, jullie bereidwilligheid en attentie verlichten de pijn en geven dat hartverwarmend gevoel van medeleven. Ik zou niet weten wat er zou moeten verbeterd worden.
19/03/2013
echtgenote en kinderen
Onze hartelijke dank aan de Familie Trouchau voor de goede organisatie van de afscheidsplechtigheid van Louis, echtgenoot, vader, grootvader en peter.
Oprechte dank
Bij deze willen we de mensen van Trouchau bedanken voor de professionele hulp bij het overlijden van mijn zus Van Schepdael Martina.
We zijn heel goed opgevangen geweest en jullie hebben ons heel goed uitgelegd hoe alles ging verlopen en we zijn tevreden over hoe alles is verlopen zowel de begroeting als de begrafenis zelf en alles er rond!!! Met vriendelijke groeten

De families Van Schepdael- Pocket - Gratzl - Ghijbels
oprechte dank - overlijden STAS Joanna 1/1/13
In naam van de ganse familie, houd ik eraan om U zeer hartelijk te danken voor de uiterst respectvolle wijze waarop u omging met de overledene,alsook met de nabestaanden. De perfectie bij de verleende diensten was zeer welgekomen en een serieus hart onder de riem in deze moeilijke dagen. Wij appreciëren dit zeer. Dank daarvoor !
mvg
Ingrid WALRAVENS
06/02/2013
Dank
Aan de familie Trouchau en het hele team mijn oprechte dank voor de goede service wat betreft de uitvaart van mijn man Fons De Dobbeleer. Alles was perfect georganiseerd en met heel veel sereniteit zoals het past bij een uitvaart. Ook de rouwmaaltijd in Hotel Alsput was zeer verzorgd.
01/02/2013