logo

Gastenboek

In ons gastenboek kan u uw ervaringen met onze diensten neerschrijven.

uitvaart Denise Segers
Beste Isabelle
Onze hele familie bedankt U en uw mensen voor deze mooie uitvaart van onze geliefde we hebben van jullie heel veel steun gekregen waarvoor onze oprechte dank
Freddy Vandersmissen
Beste Isabelle bedankt voor deze prachtige dienst van mijn vader was helemaal af groetjes
20/06/2017
Uitvaart Roger Leuckx
Beste Isabelle,

Ik wens U en uw team hartelijk te bedanken voor de perfekte en professionele begeleiding bij het overlijden en de uitvaart van onze papa. In deze moeilijke tijden, kunnen steunen op jullie stijlvolle aanpak, betekende zeer veel voor ons.

Dank je wel voor de samewerking
04/06/2017
Hartelijk dank voor het perfect verlopen. Ik ben - zelfs in deze moeilijke tijden - heel tevreden van jullie inzet
18/05/2017
Auladienst Augustin Muyldermans
Beste Isabelle,

Ik wil u en uw collega's hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart die jullie mijn papa gegeven hebben. Ik heb heel veel bewondering voor hetgeen jullie doen om het voor de nabestaanden zo menselijk mogelijk te maken in zo'n droevige tijd. Bedankt....papa zou het niet anders gewild hebben.
Ann Muyldermans
27/04/2017
echtgenoot C.Van Hoof
Hartelijk dank voor de perfekt verlopen uitvaartdienst. Fam. Destryker-Vanhoof.
25/04/2017
Georges Lauf
Mevrouw Isabelle, Hartelijk bedankt voor je bemiddeling zodat ik afscheid kon nemen van mijn papa. Dit betekent heel veel voor mij.
17/04/2017
Afscheid van Anne-Marie
De families Van Zaelen en Vandeputte danken uw voltallige team voor de perfekte organisatie en discrete begeleiding bij het afscheid van Anne-Marie.
30/01/2017
Afscheid André Alaerts
In deze moeilijke tijden waren we zeer tevreden over jullie menselijke en zeer professionele aanpak bij de uitvaart van onze papa. Alles is dankzij jullie goed en sereen verlopen. Bedankt hiervoor
30/01/2017
Uitvaart Yvan Desmet
Beste Isabelle en Peter,

Bedankt voor de professionele en stijlvolle uitvaart, rekening houdend met onze persoonlijke wensen. Op momenten als deze zijn mensen daar heel gevoelig en dankbaar voor.
07/01/2017