Bel 02 356 52 70 bij overlijden

AULA

2 ruime aula's in Halle voor een persoonlijk afscheid
openstaand voor diverse plechtigheden

Als enige in de streek (Halle en omgeving) beschikken wij over 2 aula’s voor plechtigheden van elke (geloofs)overtuiging. Bij ons staan persoonlijke wensen en respect voor ieders overtuiging centraal.

Persoonlijke en unieke plechtigheden

In samenspraak met jou geven we vorm aan het afscheid en kijken we welke muziek het mooist zal klinken. Onze moderne infrastructuur biedt de mogelijkheid om deze plechtigheid heel intiem en persoonlijk te maken. Foto- en videomontages kunnen afgespeeld worden. De dag van het afscheid zorgen we ervoor dat alles netjes is geregeld en deze dag onvergetelijk wordt.

Livestream

Plechtigheden vanuit onze kleine aula (max 100 personen) kunnen eveneens live gestreamd worden.
Dit biedt de mogelijkheid aan de nabestaanden om plechtigheden te volgen vanuit het buitenland, rust- of ziekenhuis.
De livestream kan geheel privé aangeboden worden of geïmplementeerd worden in de rouwpagina zodat het publiek kan meekijken.
Wens je ook een kwalitatieve opname van de uitvaart om later nog eens te bekijken? Geen probleem. Op uw vraag zorgen wij hiervoor.

Elk leven is uniek, en zo zou ook elk afscheid moeten zijn. Onze aula biedt u de vrijheid om uw uitvaart een eigen, persoonlijke tint te geven. Hier heeft u de ruimte om een ceremonie te organiseren die echt weerspiegelt wie uw geliefde was, allemaal volgens uw eigen wensen.

Bij grotere plechtigheden bieden wij u de mogelijkheid om deze te laten doorgaan in onze zaal “De Witte Duif”. Door zijn topligging naast de begraafplaats van Halle-centrum is deze plaats ideaal gelegen voor afscheidsplechtigheden. Ook hier is alle nodige infrastructuur aanwezig.

Flexibiliteit in geloof en overtuiging

Of u nu kiest voor een traditionele religieuze dienst, een vrijzinnige ceremonie, of iets daartussenin, bij NV Trouchau verwelkomen en respecteren we alle overtuigingen. We zijn er om u te ondersteunen bij het creëren van een betekenisvolle en respectvolle herdenking.