Bel 02 356 52 70 bij overlijden

Koffietafels

Koffietafels bij Trouchau in Halle
Van zorgvuldig geselecteerde maaltijden tot eigen zaal

Ook aan de rouwmaaltijd na de plechtigheid besteden wij heel veel aandacht. Deze kan worden georganiseerd in onze eigen locatie of in een accomodatie van uw keuze. Bij het afscheid nemen is het vaak een troost om samen te komen met dierbaren. Een koffietafel is daarvoor een uitgelezen moment.          Wij zorgen ervoor dat dit in alle rust en naar wens kan verlopen.

Persoonlijk en naar uw smaak

Of u nu kiest voor een eenvoudige broodjesmaaltijd of een uitgebreide warme maaltijd, wij zorgen voor de geschikte locatie. Er zijn verschillende formules mogelijk die we samen met u bespreken. We hebben alvast de beste etablissementen in de buurt voor u geselecteerd. Uiteraard staat het u vrij om een andere locatie voor te stellen, wij zorgen dan voor de reservatie.

"De Witte Duif": onze eigen zaal voor koffietafels

Sinds oktober 2016 zijn wij trots te beschikken over onze eigen koffiezaal “De Witte Duif”, gelegen aan de Gaasbeeksesteenweg 54, vlak naast de begraafplaats van Halle-centrum met een capaciteit tot 120 personen. De perfecte locatie voor een intieme en serene koffietafel.  Door zijn ideale ligging hoeft u zich na de begraafplaats niet meer te verplaatsen en kan u onmiddellijk aansluiten naar de rouwmaaltijd.  Ons horecateam staat in om al uw wensen na te komen betreffende een aangepaste rouwmaaltijd.