Bel 02 356 52 70 bij overlijden

Onze diensten

Gedreven door de kracht van ervaring en de persoonlijke service van een familiebedrijf.

Bij NV Trouchau te Halle begrijpen we hoe essentieel een respectvol en persoonlijk afscheid is. Elk moment, van begin tot eind, verdient onze volledige zorg en aandacht.

Ons kwalitatief hoogstaand drukwerk zorgt voor een blijvende herinnering. We helpen u graag bij de keuze van het perfecte rouwontwerp.

In de serene en huiselijke omgeving die we creëren voor de laatste groet, kunnen familie en vrienden in alle rust en intimiteit samenkomen om afscheid te nemen van hun geliefden.

Onze aula, voorzien van alle moderne faciliteiten, biedt een warme en respectvolle sfeer. Hier kan elke dienst op een gedenkwaardige manier plaatsvinden. Na de ceremonie nodigen we de gasten uit voor een verzorgde rouwmaaltijd in onze eigen locatie gelegen vlak naast de begraafplaats van Halle-centrum, een plek waar herinneringen worden gedeeld en steun wordt geboden.

Daarnaast bieden we vakkundig vervaardigde grafzerken en een breed gamma aan rouwbloemstukken en grafversieringen aan.  Elk detail, groot of klein, is bedoeld om de herinnering aan uw dierbare te eren. Bij Trouchau NV staat u centraal, en wij zijn er om u te ondersteunen tijdens deze belangrijke momenten.

Bekijk onze diensten

Trouchau - Uitvaartcentrum, rouwkaartjes
Begroetingsruimte 1

Laatste Groet

Voorafregelingen

Uitvaartverzekeringen